Eksekvering i praksis

Vidste du, at vores hjerner ikke kan kende forskel på, om vi har opnået vores mål, eller om vi har visualiseret, at vi har opnået det.


Mange succesfulde sælgere har mentalt vundet deres pitch allerede inden, at de træder ind af døren hos kunden.


Udover at du vinder meget mentalt ved at kunne visualisere et mål, så er det for mig også essentielt for at opnå en succesfuld eksekvering.


Her er min eksekveringsproces, som jeg benytter når jeg rådgiver mine kunder om eksekvering og forretningsudvikling. Inspirationen til modellen udspringer af Trajectory of Intent modellen (Joseph Riggio), som tager udgangspunkt i, man ved hjælp af visualisering kan gøre brug af, at ”fremtiden informerer nutiden”.


Eksekveringsprocessen er illustreret her:Læs mere om eksekvering her: http://www.corematch.dk/eksekvering


20 visninger0 kommentarer